Vi har kunnet spørre om alt mulig. De har vært tålmodige, serviceinnstilte og hatt et godt humør. De har vært ryddige og korrekte og; ikke minst, holdt det som vi har avtalt underveis i de ulike prosessene.

Leilighet / kompleks: Leilighet nr. 3 i B Blokken til Turkuaz Residence

Dato for kjøp: 29.07.2013

Hvordan fant dere Alanyahus? :  Via bekjente 

Hvorfor valgte dere Alanyahus?:

Fordi de vi kjenner er svært pålitelige og ansvarlige mennesker. De ville ikke valgt Alanyahus hvis ikke de visste at det var et sikkert og seriøst firma. Samtidig forhørte vi oss litt med andre nordmenn som har kjøpt i Tyrkia og som kjente til Alanyahus. Ikke alle hadde kjøpt leilighet via dem, men de fortalte oss at Alanyahus var seriøse. Vi trengte ikke være redde for noe annet

Hvordan har dere opplevd kjøpsprosessen?:

Svært bra. Vi har kunnet spørre om alt mulig. De har vært tålmodige, serviceinnstilte og hatt et godt humør. De har vært ryddige og korrekte og; ikke minst, holdt det som vi har avtalt underveis i de ulike prosessene.


Vil dere anbefale Alanyahus til andre? JA!

Hvorfor valgte dere nettopp denne leiligheten?: 

Vi falt for den da den var i et ganske lite kompleks . Vi likte at det ikke var over fem etasjer og at leiligheten var helt ny. Den var passe stor og dekket vårt behov. Videre ble beliggenheten avgjørende; kort vei til stranden, til buss stopp inn mot byen og samtidig var det landlig og fint. Passe avstand ellers inn mot byen og opp mot fjellene. Videre fant vi det besnærende at det var en egen fitness/spa avdeling, innendørsbasseng og spill/Tv-rom. Det var ryddig, pent og virket velordnet med vaktmestertjeneste og tv-overvåking. Området så veldig trygt og fint ut.